Lediga jobb

Receptionister på deltid

Kontorsfixarna Skandinavien AB

Om tjänsten
Är du en utpräglad serviceperson? Trivs du med att hjälpa andra? Är du en ordning & reda person? Vill du arbeta deltid? Då har vi ett roligt arbete för dig!

Om företaget
Vi söker för kunds räkning efter positiva och serviceinriktade personer för en spännande tjänst som receptionist. Vår kund är ett stort konsultföretag som sitter i fräscha lokaler centralt belägna i Göteborg. De är verksamma i fem länder och har kontor på flera regioner i Sverige. Receptionen i Göteborg är bemannad 07:30-17:30 måndag till fredag. Vi söker två personer som vill arbeta deltid, 62,5%. Arbetstiden kommer att fördelas på två pass per dag som alterneras. Tjänsterna är tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Med en positiv attityd och ett glatt humör ansvarar du för att företagets besökare känner sig välkomna och omhändertagna. Du hälsar med ett leende och hänvisar besökare till en väntplats. Förutom att ge service av högsta klass i receptionen har du ett ansvar att säkerställa att lokalerna är rena, snygga och representativa. Kök, konferensrum men framförallt reception och väntrum ska alltid vara fläckfria. Du stöttar personalen i samband med seminarier, luncher och möten. Dina uppgifter kan då vara att ställa i ordning möbler, duka fram frukost/lunch/fika och plocka av disk. Enklare administration förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med service och gärna erfarenhet av liknande uppgifter i en företagsreception. Det är meriterande om du har arbetat administrativt.
Det centrala i för tjänsten är rätt attityd och inställning. Vi söker dig som är pigg, glad och på tårna. Du måste vara en utpräglad serviceperson som trivs med att serva andra. Du är flexibel, självgående och proaktiv med ett öga för vad som behöver göras. Viktigt är att du är prestigelös och trivs med att arbeta både högt och lågt.Övrigt
Du blir tillsvidareanställd som konsult hos oss på Kontorsfixarna men arbetar hos vår kund i Göteborg. Uppdragsstart är i augusti.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag.
Rekryteringsprocessen påbörjas omgående.

Frågor och svar

Har du frågor kanske du hittar svaren bland våra Frågor och svar.

Gå till frågor & svar

Bli medlem

Aktuellt