Turistnäringens månadsanalys mars 2012

Turistnäringens månadsanalys mars 2012

Flygtrafiken i Sverige har haft två starka inledande månader på året med en total ökning på sju procent vilket indikerar en starkare utveckling än helårsprognosen för 2012. Den svenska sjöfarten uppvisar det motsatta förhållandet och utvecklas svagare än prognos med en minskning på fem procent jämfört med föregående år. Få senaste siffrorna och läs mer i turistnäringens månadsanalys! 

Turistnäringens månadsanalys publiceras varje månad, med syfte att ge alla privata och offentliga beslutsfattare aktuell information och ett prognosverktyg som förutser, underlättar och berättigar planerade satsningar och investeringar i näringen. 
 
Analysen innehåller aktuella siffror för resande och boende den senaste månaden, jämfört med föregående år, och ger därmed en indikation i förhållande till turistnäringens tillväxtprognos. Analysen inkluderar även kort information om de nordiska marknaderna och en fördjupad analys om aktuellt ämne.
 
Månadsanalysen tas fram av Rese- och Turistnäringen i Sverige (RTS), inom ramen för TRIP Turistnäringens Utvecklingscenter. RTS är sedan 2010 projektägare för det nationella utvecklingscentret.
RTS, Rese- och Turistnäringen i Sverige, inom ramen för TRIP Turistnäringens Utvecklingscenter 2 år 23 veckor sedan 0 kommentarer

Skriv kommentar

logga in eller registrera dig för att kunna kommentera

Frågor och svar

Har du frågor kanske du hittar svaren bland våra Frågor och svar.

Gå till frågor & svar

Statistik

Vill du veta hur många
gästnätter Sverige hade förra
året? Här bakom har vi samlat
en mängd intressant statistik!

Rapporter/ analyser

Här hittar du intressanta
rapporter och analyser om turistnäringen uppladdade av aktiva i communityn. Registrera dig för att ladda ned eller ladda upp.

Video

Här samlas videor på
bra och nyttiga seminarier
och föreläsningar. Som
registrerad användare kan
du bidra med egna videor.

Presentationer

Här hittar du spännande presentationer från
föreläsningar, konferenser och seminarier. Registrera dig för att ladda ned eller ladda upp.

Bli medlem

Aktuellt